S&N House - Collaroy, Archisoul, Sydney architects

S&N House – Collaroy

The brief asked for more space for a growing family incorporating the beach life style into the renovation design. The new top floor level brought in much needed light and extra space as well as allowed for a stunning double height void in the living area.

This gives the living area and the house a relaxed atmosphere. It brings centrality as well as radiance to the space and the bonus is cool breezes in summer. The new deck on the rear creates an extension for the kitchen and dining area and is relaxed for casual summer living.

Did you like this project? Please Share

Request a consultation with the Director or Associate Architect

Complete your basic details and Archisoul will call to discuss your project. If agreed will organise a site visit, plus provide a detailed scope and fee proposal.