Sydney Architects - Archisoul - Manly Vale

V&C House – Manly Vale

The clients approached us to design a new home to capitalise and maximise the coastal views and to create a seamless connection to the garden. Our design response created a north facing courtyard to harness north light and draw into the home’s interior. A linkway bridge connects the home to the rear garden, whilst considering the playful aspects of the client’s children and their enjoyment of this space. As the site is steep, it was imperative that in designing the pedestrian and dry access to the home that there was no view loss. The design enabled access from the front door to the second-floor area and retained the coastal views to the east.

Did you like this project? Please Share

Request a consultation with the Director or Associate Architect

Complete your basic details and Archisoul will call to discuss your project. If agreed will organise a site visit, plus provide a detailed scope and fee proposal.